cerita kita

LOCKA MEMBUAT ANDA KELIHATAN UNTUK BERASA HEBAT

DENGAN BANGGA DIBUAT MALAYSIA

LOCKA ialah jenama pakaian yang berpangkalan di Malaysia yang ditubuhkan pada 2015 oleh Pengarah Kreatif Shukri Shari dengan pandangan jauh untuk menyediakan pakaian yang bergaya dan terkini. Daripada koleksi tunggal pada 2015, LOCKA kini telah berkembang menjadi 70 koleksi dalam peringkat permulaan 4 tahun dan telah berlabuh di pantai Australia, Brunei, Indonesia, Singapura dan United Kingdom.

LOCKA dengan bangganya mengeluarkan karyanya di Malaysia dan yakin bahawa reka bentuk dan rasa yang baik tidak seharusnya ditentukan oleh tanda harga. Keperibadian, keaslian dan keselesaan sepenuhnya adalah teras kepada falsafah LOCKA. Nilai-nilai positif ini terserlah dalam setiap peringkat; daripada reka bentuk yang difikirkan dengan baik kepada jahitan berstruktur, kualiti yang dibuat untuk tahan lama dan pengeluaran berkualiti.

LOCKA ATELIER

LOCKA bukan sekadar barisan pakaian yang berlabel. Satu siri pemikiran, idea, percubaan dan penerokaan telah dilalui sebelum kami meletakkan nama kami pada reka bentuk–dan label tidak dicantumkan pada sebarang reka bentuk. Kualiti adalah amat penting dan untuk memastikan keunggulan dalam seni kami, setiap bahagian LOCKA disusun secara dalaman dari awal hingga akhir. LOCKA atelier adalah tempat keajaiban berlaku. Semuanya dilaksanakan sepenuhnya oleh tangan terlatih dan tukang jahit kami bertanggungjawab untuk membuat LOCKA. Mereka bekerja di belakang tabir memotong, menjahit dan menekan dan setiap bahagian dihasilkan dengan penuh kasih sayang dan semangat. Buatan LOCKA, buatan Malaysia. Dibuat secara eksklusif untuk anda.